söndag 14 december 2008

Helgens drabbningar.


Vad var det jag sa, Finland värdiga vinnare.
Rickie Hyvärinen total dominans. Skrev väl även Tero Tiitu's namn? Ja, det gjorde jag.
Jihde är gammal och grå, men gör endå 2mål.
Djurling blir bara bättre och bättre, han kommer kanske bli den nya Hellgård? ah, inte riktigt kanske men på god väg.


Sandåkern - Argentum.
Var inte där, men vad fan hände? Ryktas att Argentum var ganska bra, spelade smart och gjorde mål på sina chanser, medans division 2 ledarna Sandåkern sumpade chans på chans.
Nej, jag tänker inte ge Sandåkern skit för att dem tagit ner någon SSL spelare, 2\3st är okej.
Inte 9st.
Dock så verkar det inte hjälpa så mycket att ta ner spelare, City var inte spec bra mot Rig med 9spelare.
SSK var inte överdrivet bra med sina 3heller.(Vad jag hört) När jag skriver 3 fast dom var 4, är det fortfarande 1 som inte räknas. Inte spec svårt att lista ut vem.
Starkt av Sandåkern, dom visar att dom är värdiga serieledare att ta igen 4-8 läge på 6minuter?
Det är hyffsat bra gjort. Dock ett självmål i sudden av Argentum's superspelare Yngve Nordin.

Thorengruppen-Skellefteå

Thoren var dåliga, rent ut dåliga. Fanns någon glimt av bra spel, men ingen som verkligen tog chansen såg det ut som. Kanske lite otur också, dom hade väl 4 eller 5 ribbskott.
Ska dom gå upp till 1an iår måste dom höja sig. Nej nej, säg inte "Bara för att Carlbom inte spelade så är det ju klart att dom förlorar"
En spelare gör inte ett helt lag. Självklart är han en snuskigt duktig innebandy spelare och tillför nånting fruktansvärt. Thorengruppen kommer att visa det nästa match mot Umeå City IB(K)F.
Där Carlbom nog inte heller spela.

Såg inte Ersboda's match heller, men av att läsa Jakob Arvidsson's blogg (http://www.folkbladet.nu/?p=129661) så var det ganska bra gjort. Synd att dom alltid ska falla på slutet, dom är nästan värda ett par extra poäng.

Det jag undrar är, det finns inte en enda sport som jag kommer på där domarna har olika direktiv inför vilken serie dem ska döma.
Div.1 får du köra på ganska hårt, där blåser dem inte i onödan. I Div.4 blir man utvisad för vad man än gör verkar det som.
Borde det inte vara samma direktiv i alla serier? Jag menar en fotbollsdomare dömer ju inte olika om det är en p95match eller om det är Juniorallsvenskan, är det en tackling i ryggen så är det. Det är ju ingen skillnad på bedömningen bara på kraften i själva smällen, då dem yngre inte är så hårda i kroppen än.
Ska domarna tillåta så mycket som dom gjorde i matchen mellan Thorengruppen-Skellefteå, visst det blir jätte bra, men då måste ALLA domare göra så, verkar som att vissa domare går in för att avgöra matcher själv. Nämner inga namn, div2\div3 domarna i stan får räcka, ni vet vilka det är.


Kommer nytt inlägg imorgon, då är jag på plats och ska se Thorengruppen - Umeå City, kan lova att det kommer bli några sågningar efter den härliga drabbningen.


Helgens käftsmäll: Thorengruppens dåliga lägsta nivå, Svenska landslaget's uttagning.
Veckans hyllning: Sandåkern grymt starkt gjort, Finland!!! Rickie Hyvärinen!! Tiitu!!

5 kommentarer:

  1. Hur många av City´s SSL spelare som var ner och spelade med farmarlaget är ordinarie i laget? Visst kan man räkna alla som SSL spelare eftersom de ingår i truppen men ändå, kolla deras stats!

    SvaraRadera
  2. Jojo, skrev ju även att "kanske inte hjälpte så mycket att ha med dem endå"

    SvaraRadera
  3. Ang domarnivå, skandal har du rätt i. Men den tänk på hockeyn.... när man närmar sig slutet av matchen slänger domarna regelboken till ståplats och ser inte en enda förseelse (typ) "dem får ju inte avgöra matchen......." det är parodi!

    SvaraRadera
  4. Nu är det inte en hockeyblogg heller lilla vän, men ja du har säkert rätt, starta en hockeyblogg så följer jag den :) (Dvs om du sågar folk)

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera