lördag 10 januari 2009

Top of the line!

Sandåkern gick in helt respektlöst och körde över thoren i första perioden och även första 7minuterna i andra. Men där tog det stopp för produktionen, Thorengruppen tar en time och höjer sig rejält, går ner på folk(Som sandåkern hade gjort hela matchen, spelade på 2kedjor respektiva 3dalen spelare) (*Köna satt på Bänken hela matchen, men vadå är inte han i Dalens a-lag? ska inte han spela en div2 match då? Pinsamt*) Rätt folk får komma in, Erik Boström endast 91a går in och tar tillbaka matchen, hans 5-2 mål var nog wakeup call för Team Thorengruppen, hyffsat snyggt framspelat av Elias Conradsson går ju inte att undgå heller.
Carlbom rycker ifrån och hänger bokstavligen upp den bytet efter. 5-3
Direkt efter tek iprincip är det Erik&Elias show igen på frislag med lite tur slår Elias in den på volly, 5-4 och en hel period kvar.

Periodpaus(Första) Har nog aldrig skrattat så mycket när våran allas Höken ska köra någon form av sumobrottning? Mer sånt där på matcherna!!!

Period tre dröjer inte så länge innan ännu engång Elias slår in en boll i slottet i spel fem mot fyra.
Hände inte så mycket mer denna period, tycker nog att Thoren borde kunna tryckt in en till boll men 5-5 var starkt nog.

Sudden Death! Thoren har Power Play bestående av dem enormt duktiga 91orna Erik Boström, Fredrik Ottosson namn som Andreas Carlbom förstör ju inte riktigt heller.
Denne Fredrik fick pass av Carlbom som sedan förlängde in i mitten till Elias som kunde avgjort matchen med 1minut kvar att spela, istället tar bollen ribban och Ssk kunde göra 6-5 i boxplay någon sekund efter.

Kvällens käftsmäll: Köna, får inte plats i div2 men står skriver på IBK Dalen, tar det inte en massa pengar och jobb att trycka hans match kläder etc om det aldrig kommer att användas? Riktigt dåligt beslut, ta in någon som har en chans på att spela, Peter R, Erik Forsgren ersboda hade inte gjort bort sig.

Hyllning: Sandåkerns div1 plats allt närmare, grymt kul!
Thorengruppens otroliga höjning, dom kan! Alla lag dom möter har ju inte heller en Superliga målvakt, om dem spelar så här resten av matcherna kommer dem att komma 2a som jag förutspådde. Ingen speciell person som får hyllning idag, alla 22 som spelade gjorde det jätte bra!(2femmor + målvakt).